fbpx
  • +386 40 236 459
  • info@artino-green.com
  • artino-green

O NAS

Zgodba Bio kavnih proizvodov Artino Green se je začela na potovanju v Latinski Ameriki, ko je naš tim kavnih ustvarjalcev spoznal in se zaljubil v drugačen, lahkoten ter bogat okus ekološko pridelane kave 100% Arabica, ki ima blagodejni učinek na organizem. Artino Green bio kavna zrna so pridelana na visokogorskih ekoloških plantažah v Latinski Ameriki. Za popestritev arome so kavna zrna vedno sveže pražena in mleta v butični ekološki pražarni v Italiji s tradicijo. Smo kreativni tim ljubliteljev kave in naše poslanstvo je, da vsem kavnim navdušencem pomagamo pri boljšem počutju po zaužitju široke palete naših sveže parkiranih ter ekološko pridelanih bio kavnih proizvodov.

Obožujete okus kave? Ste med tistimi, ki jih kava osrečuje? Je kava vaš vsakodnevni ritual? Imamo nekaj za vse ljubitelje odlične prave kave in tudi uživače, ki se kofeinu izogibate. Priporočamo vam uživanje ekološko pridelane kave, ki je v primerjavi s konvencionalno kavo pridelana na ekoloških plantažah brez umetnih gnojil in pesticidov. Tovrstna kava je bistveno bolj zdrava za vaš organizem in hkrati zagotavlja boljše počutje.

Kaj je tisto, kar potrebujete? Si želite doma ali v službi imeti edinstveno kavo, ki vam lahko poveča energijo in obenem omogoča večjo produktivnost? Bi morda pili kavo, ki vam lahko omogoča umirjenost in hkrati krepi vaše telo ter um? Iščete morda podporo vašemu imunskemu sistemu? Si želite več vitalnosti v vašem vsakdanjem življenju? Potem so Bio kavni proizvodi Artino Green narejeni za vas, saj sledijo sodobnemu trendu nutricionizma, ki narekuje tempo modernemu človeku, saj za bivanje potrebuje vedno več energije, vitalnosti ter hkrati telesnega ravnovesja.

V naši bogati ponudbi Bio kavnih proizvodov imamo na voljo proizvode iz Bio Arabice in Bio žitne kavne nadomestke, ki smo jih tudi oplemenitili s ponudbo sestavljenih Bio funkcionalnih kavnih napitkov oz. proizvodov, ki vsak na svoj način blagodejno deluje na vaš organizem.

Bio kavni proizvodi Artino Green so namenjeni vsem, ki se zavedate, da sta dobro počutje in zdravje vaši prioriteti! To je unikatna zgodba “Organic Healthy Coffee by Artino Green”, ki vam bo omogočala nepozabno izkušnjo pitja kave ob vašem dnevno pomembnem ritualu.

PRIVOŠČITE SVOJEMU TELESU LE NAJBOLJŠE, PIJTE “ORGANIC HEALTHY COFFE BY ARTINO GREEN”.