fbpx
  • +386 40 236 459
  • info@artino-green.com
  • artino-green

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Lastnik spletne trgovine www.artino-green.si je podjetje Royal-S d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).Uporabnik je vsak obiskovalec spletne trgovine www.stow.si

Pogoji poslovanja spletne trgovine www.artino-green.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili od mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Z naročilom na spletni strani www.artino-green.com izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če Vam pogoji poslovanja ponudnika ne odgovarjajo ali se z njimi ne strinjate, Vas prosimo, da zapustite spletno stran www.artino-green.com. Podjetje Royal-S d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni trgovini www.artino-green.com kadarkoli, brez predhodnega obvestila

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene vrednosti. Kljub zagotavljanju ažurnosti in natančnosti podatkov, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. Ker želimo kupcu zagotoviti kar se le da najboljšo in ugodno ceno je lahko cenik, objavljen na spletni trgovini drugačen od trenutnega in se lahko spreminja tudi večkrat dnevno. Nobena cena proizvoda ne vključuje stroškov dostave.

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini www.artino-green.com ponudnik omogoča trenutno naslednje načine plačila:

  • Plačilo po predračunu oz. spletne banke, z naročilom preko e-mail naslova
  • S paypal

Plačilo po predračunu oziroma plačilo preko spletne banke

Plačilo s kreditnimi karticami

Če ste se odločili  plačati naročilo preko spletne banke oz. po predračunu, morate nakazati znesek na naš transakcijski račun IBAN SI56 3400 0101 6628 555 (Sparkasse d.d.) Royal-S d.o.o., Vipavska ulica 23, 1000 Ljubljana

Plačilo s PayPal

Po zaključku nakupa boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer se prijavite z geslom (PayPal geslom) in elektronskim naslovom v Vaš Paypal račun.

Ko ste prijavljeni v PayPal preverite podatke in nato potrdite plačilo naročila (Pay Now). V kratkem času zatem dobite informacijo na elektronski naslov, če je bilo plačilo uspešno.

Naročene proizvode Vam bo dostavilo podjetje GLS. Pri podjetju Royal-S d.o.o. se zavzemamo za najkrajši možni rok dostave večine izdelkov od 3-5dni, v kolikor to ni mogoče vas o tem obvestimo.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kupec dovoljuje podjetju Gastpro d.o.o. zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Vsi izbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v naši spletni trgovini www.artino-green.com. Ponudnik se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

VRAČILO BLAGA IN GARANCIJA

V roku 15 dni po prejemu lahko kupec kupljeno blago vrne na sedež podjetja Royal-S d.o.o., Vipavska ulica 23, 1000 Ljubljana. Ponudnik, ko prejme vrnjeno balgo vam vrne celoten znesek kupnine v primeru: če je vrnjeno blago nepoškodovano, v originalni in neodprti embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora navesti ob vračilu. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena.